Talentontwikkeling


ForestField Equestrian: werken met jonge ruiters en amazones is onze passie!

Naast het begeleiden en verzorgen van individuele trainingen is Frederika van der Velde sinds 2015 trainer dressuur bij het HTC.

Het HTC biedt talenten in de dressuur, springen en eventing voor een langere periode gerichte training en begeleiding aan. Dit talentenplan werkt volgens een doordacht concept en helpt ruiters/ amazones aansluiting te vinden bij de hippische topsport. Naast de praktische lessen en wedstrijdgerichte trainingen wordt er aandacht besteed aan de theorie, worden er leuke en leerzame regioactiviteiten georganiseerd en neem je deel aan 2 nationale ijkomenten op het KNHS-centrum.

Het HTC is altijd op zoek naar talent

Of het nu talentvolle ruiters zijn in de dressuur, toppers in het springen van hindernissen of avonturiers in eventing. Want we helpen jou, als jonge talentvolle ruiter, graag op weg naar de top in de wereld van de ruitersport! Het HTC biedt je een plek waar je kan leren van onze ervaren instructeurs, de ruimte krijgt om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en vooral een plek waarvan jij al lang droomt. Dit is je kans groots te gaan genieten van jouw sport!

Voor meer informatie en/of aanmelden ga naar: hippischtrainingscentrum.nl