Coaching


Coaching

Bij ForestField Equestrian draait het om meer dan instructie alleen. Met het persoonlijke ontwikkelingsplan word jij naast een betere ruiter bovendien een “completere ruiter”. Je werkt naast rijtechnische aspecten namelijk ook aan jouw fysieke en mentale vaardigheden.

Het ontwikkelingsplan bestaat uit een analyse van jouw rijden, het bijhouden van een logboek, het maken van een planning en trainingsschema in één overzichtelijk document. Het plan helpt jou om bewust en doelgericht te trainen met jouw paard. Al snel zie je hoe jullie als combinatie groeien en ontwikkelen. Het ervaren van een persoonlijke stijgende lijn is enorm motiverend!

Persoonlijk ontwikkelingsplan

Wil je graag eens weten hoe jij en je paard er werkelijk voor staan? Laat dan eenmalig een ontwikkelingsplan opstellen (eventueel in overleg met je eigen instructeur). Hiervoor maken we samen een analyse van je rijden, onder andere met behulp van video. Sterke punten, verbeterpunten en oefeningen voor jou en jouw paard worden uitgewerkt en krijg je in een mooie map mee naar huis.

Coaching

Wanneer je trainingen bij ForestField Equestrian volgt kunnen we het ontwikkelingsplan verder uitbreiden naar een compleet coaching traject. Het ontwikkelingsplan bestaat naast sterke punten en verbeterpunten namelijk ook uit: jouw doelen, aandachtspunten voor de training (fysiek en mentaal) en eventueel een wedstrijdplanning. Ook kunnen er afspraken worden gemaakt met bijvoorbeeld mentale coaches, hoefsmid, fysiotherapeut of dierenarts in het plan opgenomen. Hiervoor beschikt ForestField Equestrian over een uitgebreid netwerk aan specialisten uit de regio.

Wedstrijdbegeleiding

Tijdens wedstrijdbegeleiding werk je samen met ForestField Equestrian op een plezierige en gerichte wijze naar een wedstrijd toe. Naast de reguliere trainingen, waarbij met name de rijtechnische vaardigheden aan de orde komen, zijn er ook speciale trainingen voor de wedstrijd. ForestField Equestrian biedt proefgerichte trainingen en parcourstrainingen aan om zo de puntjes op de i te zetten.

Vervolgens kunnen wij jou op wedstrijden fysiek coachen en begeleiden zodat jij optimaal kunt presteren.